ΥΛΙΚΑ
250 γρ. τσουρέκι
2/3 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
2 κουταλιές κορν φλάουερ
2 κουταλιές αλεύρι
3 φλυτζάνια τσαγιού γάλα
2 κροκάδια αυγών
1/2 φλυτζάνι τσαγιού κρασί μοσχάτο
λίγο νερό
λίγο κονιάκ
250 γρ. κρέμα σαντιγύ
μερικά αμύγδαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το τσουρέκι σε λεπτές φέτες. Αναμιγνύετε το αλεύρι με την ζάχαρη και το κορν φλάουερ. Ρίχνετε το γάλα ενώ ανακατεύετε. Βάζετε την κρέμα σε σιγανή φωτιά και την ανακατεύετε μέχρι να αρχίσει να βράζει. Χτυπάτε τα κροκάδια και ρίχνετε μερικές κουταλιέςςαπό την ζεστή κρέμα. Τα ρίχνετε στην υπόλοιπη κρέμα και την ανακατεύετε σε σιγανή φωτιά μερικά λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει. Βάζετε φέτες τσουρεκιού μέσα σε γυάλινη βαθιά πιατέλα και τις ραντίζετε με το κρασί, νερό και το κονιάκ. Ρίχνετε επάνω την 1/2 κρέμα. Βάζετε επάνω στην κρέμα τις υπόλοιπες φέτες τσουρεκιού και τις ραντίζετε με το κρασί. Τις σκεπάζετε με την υπόλοιπη κρέμα. Αφήνετε το γλύκισμα μερικές ώρες στο ψυγείο. Το γαρνίρετε με κρέμα σαντιγύ και αμύγδαλα.