ΑΥΓΟΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ

4 σφικτά αυγά σε φέτες
1 κρεμμύδι σε ροδέλες ψιλές
1 ντομάτα σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
8-10 ελιές
3 κουτ. σούπας λάδι
χυμό λεμονιού
1 κουτ. σούπας δυόσμος ψιλοκ.
1 κουτ. σούπας μαιντανό ψιλοκ.
αλάτι και πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια πιατέλα τοποθετήστε ομοιόμορφα τα αυγά, την ντομάτα, το κρεμμύδι και την πιπεριά και γαρνίρετε με τις ελιές. Χτυπήστε το λαδολέμονο με το απλατοπίπερο ρίξτε το επάνω στην σαλάτα σας και πασπαλίστε τη με το μαιντανό και τον δυόσμο.