ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ


ΥΛΙΚΑ

συκωταριά ενός αρνιού
2 αντεριές
αλάτι 
πιπέρι
ρίγανη
λάδι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε και γυρίζετε τα έντερα. Τα ξεπλένετε σε πολλά νερά και τα βάζετε σε τρυπητό για να στραγγίξουν. Πλένετε την συκωταριά μαζί με τα γλυκάδια και τα κόβετε σε κομμάτια και τα πασπαλίζετε  με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Τα ραντίζετε με λίγο λάδι και τα περνάτε στη σούβλα. Περνάτε πρώτα ένα συκώτι, μετά γλυκάδι, πνευμόνι, καρδιά, γλυκάδι και συνεχίζετε με την ίδια σειρά μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Παίρνετε την άκρη του ενός εντέρου, την μπήγετε στην άκρη της σούβλας και τυλίγετε με αυτό την συκωταριά που έχετε περάσει στην σούβλα. Κατόπιν παίρνετε την δεύτερη αντεριά και την τυλίγετε γύρω από την πρώτη. Στερεώνετε τις άκρες και ψήνετε το κοκορέτσι στα κάρβουνα .