ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ


ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κριθαράκι
1 κιλό ντομάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 πράσινη πιπεριά
αλάτι και πιπέρι





ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφαιρούμε φλούδες και σπόρους από τις ντομάτες και τις πολτοποιούμε. Τρίβουμε το κρεμμύδι, λιώνουμε το σκόρδο και κόβουμε την πιπεριά σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα να πάρουν βράση και μετά ρίχνουμε ζεστό νερό, το κριθαράκι αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει ώσπου να μαλακώσει το κριθαράκι.