ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ


ΥΛΙΚΑ

4 πατάτες
3 καρότα
2 κρεμμύδια 
λίγο δυόσμο
λίγο κύμινο
αλάτι και πιπέρι
φρυγανιά τριμμένη




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν και να λιώνουν με το πιρούνι. Στο νερό να έχουμε  βάλει αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάμε στο μούλτι μαζί με τα μπαχαρικά και λίγη τριμμένη φρυγανιά. Αφού κρυώσει το μίγμα ( εκτός ψυγείου) πλάθουμε μπιφτέκια και τα περνάμε πάλι από την φυγανιά. Τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και στον φούρνο στο γκριλ στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.