
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μανιτάρια διάφορα
1 πιπεριά τουρσί
1 κρεμμύδι ψιλοκ.
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκ.
1 ποτηράκι λευκό κρασί
λίγο μαιντανό ψιλοκ.
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα μανιτάρια στα 2 ή στα 4 ανάλογα το μέγεθος τους και την πιπεριά σε μπαστουνάκια. Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι, την πιπεριά, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το μαιντανό, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση στο ζουμί που αφήνουν τα μανιτάρια και τα σερβίρουμε ζεστά με λίγη ρίγανη.