ΥΛΙΚΑ
1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι
1 1/2 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
1/2 βούτυρο μαλακό
1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
3 αυγά
2 κουταλιές φρέσκο ξύσμα λάιμ ή λεμόνι
χυμό λάιμ
1 κουταλιά γάλα
1/4 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα με τρύπα. Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι και το μπέκιν πάουντερ. Χτυπάτε το βούτυρο και τη ζάχαρη στο μίξερ. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά. Σε χαμηλή ταχύτητα ρίχνετε σταδιακά τα υλικά από το μπολ μαζί με το ξύσμα, το χυμό λάιμ και το γάλα. Ρίχνετε το μίγμα στη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο. Κατόπιν το αναποδογυρίζετε σε σχάρα για να κρυώσει τελείως και το πασπαλίζετε με την ζάχαρη άχνη.