ΛΑΧΑΝΟ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ


ΥΛΙΚΑ

2 κιλά λάχανο
1-2 κρεμμύδια 
3 σκελίδες σκόρδο
ξύδι 
αλάτι και πιπέρι
ελαιόλαδο




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα λάχανα σε μεγάλα κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Μόλις ξανθίνουν ρίχνουμε το λάχανο, αλάτι, πιπέρι και σταδιακά 1 φλυτζάνι νερό καυτό και προσέχουμε να μην μείνει από υγρά το φαγητό. Βράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσει το λάχανο και πριν το σερβίρουμε ρίχνουμε λίγο ξύδι.