ΥΛΙΚΑ
2 1/2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
1 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
2 κουτ. γλυκού μπέκιν πάουντερ
λίγο αλάτι
2 αυγά χτυπημένα
λίγη βανίλια
καρύδια και κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέκιν πάουντερ και το αλάτι. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την ζάχαρη, τα αυγά και την βανίλια. Προσθέτουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε την ζύμη και την αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει. Την πλάθουμε σε μικρά κουλουράκια. Πασπαλίζουμε τα κουλουράκια με τα ψιλοκομμένα καρύδια και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά στους 160-180 βαθμούς.