
ΥΛΙΚΑ
1 αυγό
2 κρόκους
1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
πιπέρι
λίγο μοσχοκάρυδο
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
αλεύρι
ασπράδι χτυπημένο
φρυγανιά τριμμένη
λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τους κρόκους με το ολόκληρο αυγό και ανακατεύουμε τα τριμμένα τυριά. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και τριμμένο μοσχοκάρυδο. Πλάθουμε το μίγμα κροκέτες και το αφήνουμε 2 ώρες στο ψυγείο. Περνάμε τις κροκέτες από το αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από την φρυγανιά. Τις τηγανίζουμε στο λάδι μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Τις βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Τις σερβίρουμε ζεστές.