ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ



ΥΛΙΚΑ

αυγά βραστά
ελιές γεμιστές με πιπεριές
μαγιονέζα
μουστάρδα
ραπανάκια
σολομό καπνιστό
άνηθο
αντζούγιες
ντοματούλες
αλάτι και πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Α ΠΡΟΤΑΣΗ. Κόβουμε ροδέλες τα αυγά και βάζουμε πάνω σε κάθε κάθε ροδέλα από ένα κομμάτι γεμιστής ελιάς ή μια αντζούγια σε ρολάκι.


Β ΠΡΟΤΑΣΗ. Κόβουμε στη μέση το αυγό και βγάζουμε τον κρόκο από το βρασμένο αυγό και γεμίζουμε το κενό με κομματάκια κόκκινης πιπεριάς.

Γ ΠΡΟΤΑΣΗ. Κόβουμε στη μέση το αυγό και βάζουμε από πάνω ένα ρολάκι καπνιστού σολομού και λίγο άνηθο.

Δ ΠΡΟΤΑΣΗ. Φτιάχνουμε σκατζοχοιράκια. Χαράζουμε το αυγό και βάζουμε στις σχισμές λεπτά κομματάκια από φετούλες ντομάτας. Στη θέση των ματιών βάζουμε λίγο χαβιάρι. 

 Ε ΠΡΟΤΑΣΗ. Διακοσμούμε τα κενά ( ανάμεσα από τα καναπέ) με πικάντικη μαγιονέζα μουστάρδας.

ΣΤ ΠΡΟΤΑΣΗ. Πάνω από κάθε ολόκληρο αυγό στερεώνουμε μισό ντοματίνι και βάζουμε πουά με μαγιονέζα.

Ζ ΠΡΟΤΑΣΗ. Σε ένα μισό αυγό χαράζουμε και στερεώνουμε λεπτές ροδέλες από ραπανάκι.