
ΥΛΙΚΑ
αυγά βραστά
ελιές γεμιστές με πιπεριές
μαγιονέζα
μουστάρδα
ραπανάκια
σολομό καπνιστό
άνηθο
αντζούγιες
ντοματούλες
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Α ΠΡΟΤΑΣΗ. Κόβουμε ροδέλες τα αυγά και βάζουμε πάνω σε κάθε κάθε ροδέλα από ένα κομμάτι γεμιστής ελιάς ή μια αντζούγια σε ρολάκι.
Β ΠΡΟΤΑΣΗ. Κόβουμε στη μέση το αυγό και βγάζουμε τον κρόκο από το βρασμένο αυγό και γεμίζουμε το κενό με κομματάκια κόκκινης πιπεριάς.
Γ ΠΡΟΤΑΣΗ. Κόβουμε στη μέση το αυγό και βάζουμε από πάνω ένα ρολάκι καπνιστού σολομού και λίγο άνηθο.
Δ ΠΡΟΤΑΣΗ. Φτιάχνουμε σκατζοχοιράκια. Χαράζουμε το αυγό και βάζουμε στις σχισμές λεπτά κομματάκια από φετούλες ντομάτας. Στη θέση των ματιών βάζουμε λίγο χαβιάρι.
Ε ΠΡΟΤΑΣΗ. Διακοσμούμε τα κενά ( ανάμεσα από τα καναπέ) με πικάντικη μαγιονέζα μουστάρδας.
ΣΤ ΠΡΟΤΑΣΗ. Πάνω από κάθε ολόκληρο αυγό στερεώνουμε μισό ντοματίνι και βάζουμε πουά με μαγιονέζα.
Ζ ΠΡΟΤΑΣΗ. Σε ένα μισό αυγό χαράζουμε και στερεώνουμε λεπτές ροδέλες από ραπανάκι.