ΥΛΙΚΑ
2-3 σελινόριζες
ντοματίνια
2 κλαδάκια σέλερι
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη
αλάτι και πιπέρι
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις σελινόριζες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Τις ζεματάμε σε νερό που βράζει για 10 λεπτά περίπου και τις στραγγίζουμε. Ζεματάμε ελαφρά το σέλερι και το ψιλοκόβουμε σε ροδέλες. Τοποθετούμε τις φέτες σελινόριζας σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω 2-3 φέτες από τα ντοματίνια. Μοιράζουμε και το σέλερι αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε κάθε φέτα με 1 κουταλιά τριμμένο τυρί. Τις βάζουμε στο γκριλ μέχρι να λιώσει το τυρί.