ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό μοσχάρι κιλότο κομμένο σε κύβους
1 κιλό μικρά μανιτάρια
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
2/3 φλιτζανιού κόκκινο κρασί
3 κρεμμύδια ψιλοκ.
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουταλιά κορν φλάουερ
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι
πάπρικα
αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια του κρέατος και τα ροδίζουμε στο λάδι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα σοτάρουμε όλα μαζί. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Σοτάρουμε ακόμα λίγα λεπτά κια σβήνουμε με το κρασί. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε για 20-30 λεπτά. Προσθέτουμε αν χρειάζεται λίγο ζεστό νερό. Όταν ψηθεί το φαγητό ανακατεύουμε την κρέμα με την μουστάρδα και την ρίχνουμε στο φαγητό. Διαλύουμε σε λίγο νερό το κορν φλάουερ και το ρίχνουμε και αυτό. Αφήνουμε να πάρει μια βράση ανακινώντας την κατσαρόλα μέχρι να πήξει η σάλτσα. Το σερβίρουμε ζεστό με πιλάφι.