ΥΛΙΚΑ
1.200 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο
2 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
12 φέτες ψωμί του τοστ
αλάτι και πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
ΥΛΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑΔΑΣ
1 φλιτζάνι σόγια σος
1 φλιτζάνι γλυκό κρασί
1 φλιτζάνι λάδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
σταγόνες ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το φιλέτο σε 12 στρογγυλές φέτες. Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζουμε μέσα τα φιλέτα. Τα αφήνουμε 6 ώρες. Με ένα ποτήρι ή κουπ πατ κόβουμε δίσκους με το ψωμί του τοστ. Τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί. Βγάζουμε στο μεταξύ τα φιλετάκια από την μαρινάδα και τα ψήνουμε στο γκριλ για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά. Τα σερβίρουμε πάνω στο ψωμί που έχουμε τηγανίσει και από πανω βάζουμε ένα κομματάκι βούτυρο φρέσκο.