ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ



ΥΛΙΚΑ

130 γρ. άσπρο ταραμά
200 γρ. ψίχα άσπρου ψωμιού
( μουλιασμένη σε νερό και στυμμένη)
1 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2/3 φλιτζανιού χυμό λεμονιού
1 κρεμμύδι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στύβουμε καλά το ψωμί και το ζυμώνουμε με τον ταραμά. Πολτοποιούμε το κρεμμύδι στο μπλέντερ μαζί με το μίγμα του ταραμά και ρίχνουμε όσο αυτό γυρίζει το λάδι εναλλάξ με το χυμό λεμονιού. Σερβίρουμε την ταραμοσαλάτα με ελιές.