ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό μακαρόνια χονδρά
250 γρ. ζαμπόν ψιλοκ.
3-4 αυγά
2 φλιτζάνια πικάντικο τυρί τριμμένο
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
15 φύλλα κρούστας
αλάτι και πιπέρι
λάδι ή βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Τα ανακατεύουμε με το τυρί και το ζαμπόν. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε στο μίγμα των μακαρονιών. Παίρνουμε τρία φύλλα κρούστας τα λαδώνουμε ή τα βουτυρώνουμε ένα-ένα. Τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο. Απλώνουμε το 1/5 από το μίγμα των μακαρονιών και τυλίγουμε σε ρολό. Το τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψί. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Βάζουμε τα ρολά δίπλα-δίπλα στο ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φύλλο. Τα σερβίρουμε κομμένα σε ροδέλες ζεστά.