ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ


ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2-3 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο
1-2 κουταλιές ξύδι
αλάτι και πιπέρι
λάδι για το τηγάνι
αλεύρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για τα κεφτεδάκια. Πλάθουμε το μίγμα σε μπαλάκια. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε αν θέλουμε πάνω σε ομελέτα και γαρνίρουμε με σοταρισμένες σε λάδι ροδέλες κρεμμυδιού και φρέσκο μαιντανό ή δυόσμο.