
ΥΛΙΚΑ
600-700 γρ. παιδάκια αρνίσια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
8 μικρά κρεμμύδια ολόκληρα
1/2 φλιτζάνι λάδι
3 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το λάδι με το χυμό λεμονιού, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την ρίγανη. Αλατοπιπερώνουμε και μαρινάρουμε τα παιδάκια. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Κόβουμε κομμάτια από λαδόχαρτο και τυλίγουμε 3-4 παιδάκια κάθε φορά βάζοντας από ένα ολόκληρο κρεμμυδάκι σε κάθε πακέτο και πασπαλίζουμε με τον μαιντσνό. Βάζουμε τα πακετάκια σε δυνατό φούρνο και ψήνουμε για 20-30 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε με αλειμένες πίτες και ζεσταμένες στο γκρίλ ή σε αντικολλητικό τηγάνι. Συνοδεύονται με σαλάτα εποχής.