ΥΛΙΚΑ
6 κουταλιές ρύζι γλασέ
1 1/2 φλιτζάνι νερό
6 φλιτζάνια γάλα πλήρες
2 κουταλιές ρυζάλευρο ή κορν φλάουερ
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη
1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού
1/2 κουταλάκι αλάτι
κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το ρύζι. Το βράζουμε με το νερό και το αλάτι για 15 λεπτά. Προσθέτουμε το γάλα, το ξύσμα λεμονιού και το σιγοβράζουμε για 20 λεπτά ανακατεύοντας το συχνά. Ανακατεύουμε το ρυζάλευρο σε 4 κουταλιές κρύο νερό και το ρίχνουμε στο ρυζόγαλο μαζί με την ζάχαρη. Συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε ανακατεύοντας συνεχώς γαι 10-15 λεπτά ακόμα. Το μεταφέρουμε σε μπολ ή σε πιάτα και το αφήνουμε να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε.