ΥΛΙΚΑ
600 γρ. αρνί από μπούτι σε κύβους
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 κρεμμύδια
2 κόκκινες πιπεριές
ρίγανη
μαιντανό
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το 1 κρεμμύδι και το ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το κρέας σε αυτή την μαρινάδα. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον σκεπασμένο. Πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε φαρδιά κομμάτια. Κόβουμε και το δεύτερο κρεμμύδι. Αλείφουμε 4 μεταλλικές σούβλες με λάδι και περνάμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και το κρέας εναλλάξ. Αλείφουμε τα σουβλάκια με λίγο λάδι ακόμη. Πασπαλίζουμε με ρίγανη. Ψήνουμε στο γκριλ. Σερβίρουμε με πιλάφι ζεσταμένο με βούτυρο. Γαρνίρουμε με φυλλαράκια μαιντανού.