ΜΠΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ



ΥΛΙΚΑ

200 γρ. φέτα τριμμένη
200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
3 μεγάλες πατάτες βρασμένες λιωμένες σε πουρέ
3 ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα
πιπέρι


ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ

λίγο αλεύρι
1 αυγό ολόκληρο χτυπημένο
φρυγανιά τριμμένη
λάδι για το τηγάνι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα πλάθουμε μακρόστενα μπουρέκια. Τα αλευρώνουμε, τα βουτάμε στο χτυπημένο αυγό και μετά στην τριμμένη φρυγανιά. Ζεσταίνουμε μπόλικο λάδι σε τηγάνι και τα τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν. Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.