ΥΛΙΚΑ
200 γρ. νισεστέ
2 λίτρα γάλα
2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
λίγο βούτυρο
λίγη βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράση το γάλα, το νισεστέ και την βανίλια ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να δέσει. Στη συνέχεια βάζουμε την ζάχαρη και το βούτυρο σε ένα ταψί και το αφήνουμε στο φούρνο μέχρι να καεί και να καραμελώσει. Ρίχνουμε την κρέμα πάνω από την καραμέλα και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει. Σερβίρουμε σε κομμάτια με την σκούρα πλευρά από πάνω.