ΥΛΙΚΑ
800 γρ. μοσχάρι σε φέτες
3 κουταλιές βούτυρο
2 κρεμμύδια ψιλ.
3 ντομάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
2 κουτ. σούπας πελτέ
2 1/2 ποτήρια νερό
4 κόκκους μπαχάρι
2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσει.Βγάζουμε το κρέας και στο ίδιο βούτυρο σωτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ ντομάτας, την ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι, το μπαχάρι, το κρέας και το ζεστό νερό. Κλείνουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα περίπου σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μελώσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με χιουνκιάρ μπεγεντί και από πάνω το κρέας με την σάλτσα του.