ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό μοσχάρι
1 ξύλο κανέλα
6 κόκκους μπαχάρι
2 λεμόνια το χυμό
ρίγανη
λίγο θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας στο ζεστό λάδι, από όλες τις πλευρές, για να κρατήσει τα υγρά του και να γίνει μαλακό. Σβήνουμε με το χυμό των λεμονιών και προσθέτουμε το μπαχάρι, την κανέλα, την ρίγανη, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το κρέας με νερό, κλείνουμε την κατσαρόλα και βράζουμε το κρέας σε μέτρια φωτιά για 1 1/2 ώρα περίπου. Ανοίγουμε το καπάκι και αφήνουμε λίγο να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με πατάτες, ρύζι ή ζυμαρικά και μπόλικη σάλτσα.