ΥΛΙΚΑ
120 γρ. βούτυρο γάλακτος
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο σε κύβους
1 1/2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι
2 1/2 φλιτζ. τσαγιού νερό
1 φλιτζ. τσαγιού ζωμό κρέατος
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 φλιτζ. φιστίκια χοντροκομμένα
1/2 φλιτζ. μαιντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο μέχρι να μαραθούν καλά. Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το ζωμό, το νερό και το αλάτι. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το φαγητό για 20 λεπτά ώσπου να απορροφηθεί όλο το υγρό. Στο τέλος ρίχνουμε τα φιστίκια και τον μαιντανό. Ανακατεύουμε και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.