ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αρνί
2 κουτ. σούπας αλεύρι
1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
750 γρ. ντομάτες
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
6 κόκκους μπαχάρι
1 ξυλάκι κανέλα
3 κουτ. σούπας αλάτι
λίγο πιπέρι κόκκινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μερίδες. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το 1/2 αλάτι, λίγο πιπέρι και το αλεύρι. Αλευρώνουμε το κρέας και το κοκκινίζουμε καλά με βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα σωτάρουμε μαζί για 3 λεπτά. Ρίχνουμε τις ντομάτες, την ζάχαρη, το μπαχάρι, την κανέλα και το υπόλοιπο αλάτι. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε τον καπαμά να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μελώσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας ή με ρύζι.