ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό αρνί
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
1 φλιτζ. τσαγιού χυμό ντομάτας
2 φλιτζ. τσαγιού νερού
1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
1 1/2 κιλό πατάτες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλ.
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το βάζουμε σε γιουβέτσι. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο, το νερό και το βούτυρο. Το ψήνουμε στον φούρνο σκεπάσμένο για 1 1/2 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Στο μεταξύ καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και τις ρίχνουμε στο κρέας. Βάζουμε το γιουβέτσι στον φούρνο για 45 λεπτά για να ψηθούν οι πατάτες.