ΥΛΙΚΑ
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 πιπεριά ψιλ.
1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
250 γρ. κιμά
1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι
2 φλιτζ. τσαγιού πολτό ντομάτας
1 φλιτζ. τσαγιού νερό
1 κουταλιά αλάτι
λίγο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρετε το κρεμμύδι με την πιπεριά με το βούτυρο μέχρι να μαραθούν. Ρίχνετε τον κιμά τον σοτάρετε μερικά λεπτά και ύστερα ρίχνετε το ρύζι. Το ανακατεύετε καλά και το αφήνετε να σιγοψηθεί για 5 λεπτά. Βράζετε τον πολτό ντομάτας με το νερό και το αλάτι και λίγο πιπέρι και το σκεπάζετε. Αφήνετε να σιγοψηθεί για 20 λεπτά.