ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό κατσικάκι άπαχο μπούτι
4 κουταλιές βούτυρο
2 κρεμμύδια κομμένα
250 γρ. ντοματάκια κονκασέ
1 1/2 κιλό αντίδια καθαρισμένα και χοντροκομμένα
300 γρ. κριθαράκι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρετε σε κατσαρόλα το κρέας με το βούτυρο και το κρεμμύδι. Προσθέτετε την ντομάτα και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει μισή ώρα. Προσθέτετε στην κατσαρόλα τα αντίδια τα αφήνετε 5 λεπτά να πάρουν 1-2 βράσεις και μεταφέρετε το φαγητό σε ταψί φούρνου. Ρίχνετε στο ταψί 2 φλιτζάνια νερό, το κριθαράκι, αλάτι και πιπέρι και ψήνετε το φαγητόσε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς ένα τέταρτο περίπου.