ΥΛΙΚΑ
650 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 φέτες ψίχα ψωμιού
1 κούπα γάλα
4 κουταλιές σούπας τυρί φέτα
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
1 λεμόνι
αλάτι και πιπέρι
πατάτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε σε λεκάνη το γάλα και μουσκεύουμε την ψίχα ψωμιού, την ανακατεύουμε με τον κιμά, το τυρί, αλάτι και πιπέρι και τα ζυμώνουμε όλα μαζί πολύ καλά. Παίρνουμε κουταλιά-κουταλιά πλάθουμε μπιφτέκια και τα τοποθετούμε στην σειρά σε βουτυρωμένο ταψί ( που αν θέλουμε στρώνουμε από πριν με ψιλά πατατάκια). Λιώνουμε το βούτυρο και το περιχύνουμε όπως και τον χυμό του λεμονιού. Τα ψήνουμε για 30 λεπτά.