ΤΥΡΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ

1 1/2 φλιτζ. τσαγιού κεφαλοτύρι
4 αυγά
1/2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
1 κουταλάκι γλυκού μπέκιν πάουντερ
λίγο μαιντανό ψιλ.
αλάτι και πιπέρι
βούτυρο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέκιν, τον μαιντανό, το κεφαλοτύρι κομμένο σε κομμάτια, λίγο αλάτι και πιπέρι. Όλα τα υλικά τα ανακατεύουμε και βάζουμε βούτυρο στο τηγάνι να κάψει. Παίρνουμε σε μικρό κουταλάκι από το μίγμα , δίνουμε σχήμα στρογγυλό και τα τηγανίζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά φροντίζοντας να μην καούν. Τα γυρίζουμε με δυο πιρούνια χωρίς να τα τρυπάμε. Τα βγάζουμε σε πιατέλα και τα σερβίρουμε ζεστά.