ΥΛΙΚΑ
2 κιλά πράσα
150 γρ. κιμά
2 αυγά
αλάτι και πιπέρι
ρίγανη
δυόσμο
2 φρυγανιές
αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε και πλένετε τα πράσα. Τα κόβετε σε ροδέλες και τα ζεματάτε για 10 λεπτά. Τα σουρώνετε καλά τα ψιλοκόβετε και τα στίβετε ελαφρά.
Προσθέτετε 2 φρυγανιές τριμμένες, τα αυγά,το αλάτι, ο πιπέρι, τον δυόσμο, την ρίγανη, 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι και τον κιμά. Ανακατεύετε και πλάθετε κεφτεδάκια και τα τηγανιζετε σε καυτό λάδι.