ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΕ ΡΟΛΑ

ΥΛΙΚΑ

350 γρ. κιμά 
1 κουτ. κύμινο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1/2 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλ.
πιπέρι μαύρο και αλάτι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ

3 φλιτζ. αλεύρι
1/2 φλιτζ. λάδι
1 φλιτζ. χλιαρό νερό
αλάτι 
λάδι για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε το ζυμάρι. Βάζουμε σε μια λεκάνη το λάδι, το αλεύρι και το αλάτι και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το νερό και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε μπαλάκια και τα αφήνουμε πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια για μισή ώρα. Φτιάχνουμε τη γέμιση. Ανακατεύουμε τον κιμά με το σκόρδο, το κρεμμύδι, τα πιπέρια και τα γιαχνίζουμε για 10 λεπτά περίπου. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε με την ζύμη μικρά φύλλα λεπτά. Βάζουμε στο κέντρο λίγη γέμιση και διπλώνουμε σε ρολάκια. Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρονται ζεστά.