ΥΛΙΚΑ
1 ματσάκι σέσκουλα
6 κόκκινες ντομάτες
2 κρεμμύδια
αλάτι και πιπέρι
κανέλλα
αλεύρι όσο πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το σέσκουλο όχι πολύ ψιλά καθώς και τα κρεμμύδια και τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε για να ενωθούν. Ρίχνουμε νερό και ανάλογα με την ποσότητα νερού αλεύρι,την κανέλλα και τα ανακατεύουμε ώσπου να γίνει χυλος όχι πολύ πιχτός. Έχουμε το τηγάνι στην φωτιά με το λάδι και όταν κάψει ρίχνουμε έναν-έναν τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές. Σερβίρονται με χόρτα ή
σαλάτα.
1 ματσάκι σέσκουλα
6 κόκκινες ντομάτες
2 κρεμμύδια
αλάτι και πιπέρι
κανέλλα
αλεύρι όσο πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το σέσκουλο όχι πολύ ψιλά καθώς και τα κρεμμύδια και τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε για να ενωθούν. Ρίχνουμε νερό και ανάλογα με την ποσότητα νερού αλεύρι,την κανέλλα και τα ανακατεύουμε ώσπου να γίνει χυλος όχι πολύ πιχτός. Έχουμε το τηγάνι στην φωτιά με το λάδι και όταν κάψει ρίχνουμε έναν-έναν τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές. Σερβίρονται με χόρτα ή
σαλάτα.