ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ

1κιλό και 300 γρ. κιμά
1/2 κιλό κρεμμύδια 
250 γρ. βούτυρο
8 αυγά
2 φλιτζ. του καφέ σιμιγδάλι
1 φλιτζ. τσαγιού γάλα
3/4 φύλλα μπακλαβά
κανέλλα
αλάτι και πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καβουρντίζουμετον κιμά με το 1/2 βούτυρο και αφού ρίξουμε το ανάλογο αλατοπίπερο και κανέλλα, προσθέτουμε 2 φλιτζ. νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιεί όλο το ζουμί του. Βράζουμε τα κρεμμύδια όλα κομμένα στα τέσσερα. Όταν βράσουν καλά σουρώνουμε το ζουμί καιτα  περνάμε από την μηχανή του πουρέ. Με το ζουμί από τα κρεμμύδια, το γάλα και το σιμιγδάλι, κάνουμε μια κρέμα μέσα στην οποία αφού μισοκρυώσει ρίχνουμε τον πολτό των κρεμμυδιών, τα αυγά χτυπημένα, το υπόλοιπο βούτυρο, αλάτι και πιπέρικαι την κανέλλα. Στρώνουμε στο βουτυρωμένο ταψί μας φύλλα καλά βουτυρωμένα μετά βάζουμε τον κιμά και από πάνω την κρέμα. Σκεπάζουμε με τα άλλα φύλλα βουτυρωμένα και ψήνουμε την πίτα σε μέτριο φούρνο.