ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ


ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ. μελιτζάνες
3 κρεμμύδια
3 αυγά
100 γρ. τυρί
μαιντανό
αλάτι και πιπέρι
αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τις μελιτζάνες. Χοντροκόβετε τις μελιτζάνες. Βράζετε με νερό τα κρεμμύδια και τις μελιτζάνες για 10 λεπτά, τα στραγγίζετε, τα ψιλοκόβετε και τα ανακατεύετε με τον κιμά, το τυρί κομμένο σε φετάκια, τα αυγά χτυπημένα, τον μαιντανό ψιλοκομμένο,αλάτι και πιπέρι. Πλάθετε το μίγμα σε κεφτέδες. Τους αλευρώνετε ελαφρά και τους τηγανίζετε σε μπόλικο λάδι.