
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φασολάκια φρέσκα
3/4 του κιλού κιμά
1 φλιτζ. λάδι
1 κρεμμύδι
4 ώριμες ντομάτες
αλάτι κια πιπέρι
γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και από τις δυο μεριές τα φασολάκια τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε να στραγγίξουν σε τρυπητό. Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά με το λάδι ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το καβουρντίζουμε. Προσθέτουμε τα φασολάκια, τα αχνίζουμε λιγάκι,βάζουμε και τον κιμά και το καβουρντίζουμε όλα μαζί. Περνάμε από τρυπητό τις ντομάτες, τις ρίχνουμε από πάνω προσθέτουμε ανάλογο νερό ( ώσπου να σκεπαστούν) αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσουν και να μείνουν με το λάδι τους. Σερβίρουμε σε πιάτα και από πάνω στο κάθε πιάτο βάζουμε δυο μεγάλες κουταλιές γιαούρτι.