ΥΛΙΚΑ
1- 1 1/2 φλιτζ. λάδι
1 λάχανο
3-4 πράσα
1/2 κιλό κιμά
2 κρεμμύδια μέτρια
1/2 κιλό ντομάτες
1 κουταλιά πελτέ
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρούμε από το λάχανο τα εξωτερικά φύλλα. Το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και το πλένουμε καλά. Καθαρίζουμε τα πράσα, τα πλένουμε, τα κόβουμε και αυτά σε μικρά κομμάτια και τα τοποθετούμε μαζί με τα λάχανα σε μια λέκάνη. Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά με το λάδι και όταν κάψει ρίχνουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα αφήνουμε να ξανθίνουν.
Προσθέτουμε τον κιμά για να καβουρντιστεί. Ρίχνουμε τότε τα πράσα και τα λάχανα και όταν μαραθούν, προσθέτουμε τον πελτέ, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις, προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και όταν πάρουν βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσειμέχρι να μείνει με το λάδι του.