ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό κρεμμύδια
1/2 κιλό κιμά
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
1 αυγό
1 φλιτζ. τσαγιού λάδι
1 κουταλιά σούπας πελτές
αλάτι και πιπέρι
μπαχάρι
ρίγανη
2-3 φύλλα δάφνης
5 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
λίγο μαιντανό
λίγο δυόσμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα πήλινο τσουκάλι διαμέτρου 32 εκ. απλώνουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, μαζί με το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης, το μπαχάρι,αλάτι και πιπέρι. Μουσκεύουμε το ψωμί και το στίβουμε καλά. Τρίβουμε το 1 κρεμμύδι στον τρίφτη, προσθέτουμε τον κιμά, το αυγό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο, τον μαιντανό ψιλοκομμένο και τα ζυμώνουμε καλά.Πλάθουμε τους κεφτέδες,τους αλευρώνουμε, τους τοποθετούμε στην σειρά πάνω στα κρεμμύδια και τους περιχύνουμε με το λάδικαι τον πελτέ. Τους ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου.